18 februari 2021: online CI-informatiebijeenkomst Oticon Medical

Online CI informatiebijeenkomst – Oticon Medical

Donderdag 18 februari 2021, 10:00 – 11:00 uur

We zijn verheugd u te kunnen informeren dat we nieuwe online informatiebijeenkomsten over cochleaire implantaten gaan organiseren.

De eerst volgende bijeenkomst is donderdag 18 februari 2021 van 10:00 tot 11:00 uur.

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die kandidaat zijn voor een cochleair implantaat en die zich graag willen oriënteren op de keuzemogelijkheden. En we zijn erg dankbaar dat we al velen kandidaat CI-dragers hebben kunnen voorzien van informatie over het cochleaire implantaatsysteem van Oticon Medical.

En om u zo optimaal en transparant mogelijk te informeren over cochleaire implantaten hebben wij Henk van Rees uitgenodigd. Henk van Rees is vertegenwoordiger en ervaringsdeskundige van het onafhankelijke platform OPCI (Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie) en neemt u mee in de wereld van cochleaire implantaten en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast deelt Serge Kriek, Productspecialist CI van Oticon Medical, alle informatie over het Neuro 2-systeem.

De informatiebijeenkomst wordt ondersteund door een schrijftolk.

U kunt zich inschrijven via onderstaande link:

http://oticononline.adobeconnect.com/online-ci-bijeenkomst-oticon-medical-18-feb/event/registration.html

Met vriendelijke groet,

Het Oticon Medical team

Man en vrouw voor laptop met online presentatie Oticon Medical


Dit bericht werd beschikbaar gesteld door Oticon Medical. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.