Online huiskamerbijeenkomsten Cochleair Implantaat 2021

Ook in het nieuwe jaar gaan de online huiskamerbijeenkomsten over CI door.

Twijfel je of een CI geschikt voor je is? Ben je aangemeld voor een CI, maar heb je nog vragen? Wil je met anderen ervaringen uitwisselen over je CI? Doe dan mee met een van de (online) huiskamerbijeenkomsten, georganiseerd door OPCI.

Gezien de ontwikkelingen van het coronavirus, zijn de ‘gewone’ huiskamerbijeenkomsten tot nader orde niet mogelijk, maar niet getreurd, online blijven de bijeenkomsten wel doorgaan. Ook bij deze bijeenkomsten staat het uitwisselen van ervaringen met een cochleair implantaat centraal, evenals het beantwoorden van vragen. Uiteraard zijn er bij deze online bijeenkomst een schrijf- en gebarentolk aanwezig, zodat het voor iedereen goed te volgen is. Ook in 2021 zal er elke keer een halfuur durende inleiding gegeven worden door een spreker ‘uit het veld’, zoals een hoorcoach, logopedist, enzovoorts.

Voor de online bijeenkomsten maken we gebruik van het platform Zoom.

De online bijeenkomsten zullen plaats vinden op:

19 januari
2 februari
16 februari
2 maart
16 maart
30 maart

Steeds van 19.00 tot 21.00 uur.

Deelname is gratis, iedereen is van harte welkom!

Wil je meedoen, stuur dan een e-mail naar: huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl

Na de aanmelding ontvang je een e-mail met de bevestiging en duidelijke uitleg over de werking van het programma en hoe je kunt inloggen.