9 december 2020: online CI-informatiebijeenkomst Oticon Medical

Online CI-bijeenkomst – Oticon Medical
Dinsdag 9 december 2020, 10:00 – 11:00 uur

Na twee succesvolle online CI-informatiebijeenkomsten zijn we verheugd u te kunnen informeren dat we op dinsdag, 9 december 2020, van 10:00 tot 11:00 uur, weer een nieuw online CI-informatiebijeenkomst gaan organiseren.

De bijeenkomst is bedoeld voor kandidaat CI-dragers die zich oriënteren op de keuze van een cochleair implantaat. En we zijn erg dankbaar dat we kandidaat CI-dragers hebben kunnen voorzien van informatie over het cochleaire implantaatsysteem van Oticon Medical.

En om u zo optimaal en transparant mogelijk te informeren over cochleaire implantaten, waarmee u tot een afgewogen keuze kunt komen, hebben wij Henk van Rees uitgenodigd, die u meeneemt in de wereld van cochleaire implantaten en alles wat daarbij komt kijken.

Henk van Rees is vertegenwoordiger en ervaringsdeskundige van het onafhankelijke platform OPCI (Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie). Daarnaast deelt onze productspecialist Serge Kriek van Oticon Medical, alle informatie over het Neuro 2-systeem.

De informatiebijeenkomst wordt ondersteund door een schrijftolk.

U kunt zich inschrijven via onderstaande link:
https://oticononline.adobeconnect.com/online-ci-bijeenkomst-oticon-medical-9dec/event/event_info.html

Met vriendelijke groet,
Het Oticon Medical team

Man voor laptop met online presentatie Oticon Medical


Dit bericht werd beschikbaar gesteld door Oticon Medical. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.