Verdiepende CI-informatiebijeenkomsten Cochlear

Ontdek meer over cochleaire implantatie én de mogelijkheden van Cochlear (december 2020)

Drie generaties aan het ontbijtWilt u meer weten over cochleaire implantatie? Ben u benieuwd naar de keuzes die Cochlear biedt op vlak van draagopties, accessoires en andere mogelijkheden? Of zou u graag meer te weten komen over de technische achtergrond? Meld u aan voor een van onze verdiepende informatiebijeenkomsten of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek!

Gedurende deze uitdagende tijden staat uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers voorop.
Op locatie zijn de nodige maatregelen getroffen om onze informatiebijeenkomsten, in een klein gezelschap, mogelijk te maken.

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige die een CI draagt en een audiologisch specialist van Cochlear. Bij hen kunt u met alle vragen terecht.

De ervaringsdeskundige vertelt over zijn/haar ervaringen met betrekking tot het CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven. De audiologisch specialist zal vertellen over de werking van het gehoor, de werking van CI, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van accessoires, verschillende keuzemogelijkheden etc.

Data verdiepende bijeenkomsten december 2020
– Woensdag 2 december 2020          13:00 – 15:30 uur | Utrecht    –    Registreer u hier!
– Woensdag 16 december 2020        13:00 – 15:30 uur | Utrecht    –    
Registreer u hier!

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Op locatie kunt u gebruik maken van ringleiding en er is een schrijftolk aanwezig. Deelname is kostenloos en u mag uiteraard iemand (uit hetzelfde huishouden) meenemen.
Aanmelden is noodzakelijk vanwege een zeer beperkt aantal plaatsen.

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail en de nodige praktische informatie. Indien u die mail niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de map Ongewenste e-mailberichten.

Heeft u vragen over de bijeenkomsten of wilt u graag een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neem contact op via rvanesch@cochlear.com, of telefonisch/ via een berichtje op 0615962328.

Meer weten over cochleaire implantatie?
Surf naar
www.HoorMeer.nl en vraag een gratis informatiepakket aan.


Bron: Cochlear. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.