10 november 2020: online CI-informatiebijeenkomst Oticon Medical

Online CI-bijeenkomst – Oticon Medical
Dinsdag 10 november 2020, 10:00 – 11:00 uur

Afgelopen oktober heeft Oticon Medical haar eerste online CI-informatiebijeenkomst georganiseerd. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor kandidaat CI-dragers die zich oriënteren op de keuze van een cochleair implantaat. En we zijn erg tevreden dat we, in de huidige tijd, kandidaat CI-dragers hebben kunnen voorzien van informatie over het cochleaire implantaatsysteem van Oticon Medical.

Daarom zijn we verheugd u te kunnen meedelen dat we op 10 november 2020, van 10:00 tot 11:00 uur weer een nieuwe online CI-informatiebijeenkomst organiseren. En om u zo optimaal en transparant mogelijk te informeren over cochleaire implantaten, waarmee u tot een afgewogen keuze kunt komen, hebben wij Henk van Rees uitgenodigd, die u meeneemt in de wereld van cochleaire implantaten en alles wat daarbij komt kijken.

Henk van Rees is vertegenwoordiger en ervaringsdeskundige van het onafhankelijke platform OPCI (Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie). Bovendien deelt een productspeciallist van Oticon Medical alle informatie over het Neuro 2 systeem, het CI-systeem van Oticon Medical.

De informatiebijeenkomst wordt natuurlijk ondersteund door een schrijftolk.

Bent u erbij op 10 november?

U kunt zich inschrijven via onderstaande link:

http://oticononline.adobeconnect.com/online-ci-bijeenkomst-oticon-medical-10-nov/event/registration.html

Met vriendelijke groet,

Het Oticon Medical team


Dit bericht werd beschikbaar gesteld door Oticon Medical. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.