Online CI-bijeenkomst – Oticon MedicalAfbeelding van een laptopscherm met een online presentatie

dinsdag 6 oktober 2020, 10:00 – 11:00 uur

Oticon Medical kiest ervoor de Neuro 2 informatiebijeenkomsten, die voorheen ‘live’ werden georganiseerd, nu online aan te bieden. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor kandidaat CI-dragers die zich oriënteren op de keuze van een cochleair implantaat.

Ons streven is om u zo optimaal en transparant mogelijk te informeren over cochleaire implantaten zodat u tot een afgewogen keuze kunt komen. Om die reden hebben wij Henk van Rees, vertegenwoordiger en ervaringsdeskundige van het Onafhankelijke Platform Cochleaire Implantatie (OPCI) uitgenodigd, die u meeneemt in de wereld van cochleaire implantaten en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast deelt onze productspecialist, Serge Kriek, alle informatie over het Neuro 2 systeem.

De informatiebijeenkomst wordt natuurlijk ondersteund door een schrijftolk.

Bent u erbij op 6 oktober?

U kunt zich inschrijven via onderstaande link:
http://oticononline.adobeconnect.com/online-ci-bijeenkomst-oticon-medical/event/event_info.html

Met vriendelijke groet,
Het Oticon Medical team


Dit bericht werd beschikbaar gesteld door Oticon Medical. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.