De EURO-CIU nieuwsbrief juni 2020

EURO-CIU (European Association of Cochlear Implant Users) is een overkoepelende organisatie van 33 belangenorganisaties van CI-gebruikers in 25 Europese landen. Het zijn belangenorganisaties die vergelijkbaar zijn met wat OPCI voor Nederland doet.

Onlangs is van EURO-CIU een nieuwe nieuwsbrief juni 2020 uitgebracht. In deze Engelstalige editie wordt aandacht besteed aan bijeenkomsten in diverse landen, technologische ontwikkelingen, hoorhulpmiddelen en andere onderwerpen die voor CI-gebruikers interessant zijn.

Hoewel er in de nieuwsbrief ook weer uitgebreid aandacht is voor het Jaarverslag van EURO CIU en CI en coronacrisis (welke berichten je al eerder op de website kon zien) staat er nog veel meer nieuws in over diverse zaken in de aangesloten landen.

De nieuwsbrief kunt u hier lezen.