CI-informatiesessies 1-op-1 Cochlear

adviesgesprekOntdek meer over cochleaire implantatie én de mogelijkheden van Cochlear

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden als hoorapparaten alleen niet meer volstaan?
Bent u benieuwd naar cochleaire implantatie, de keuzemogelijkheden, randapparatuur en technische achtergronden? Wij staan u graag persoonlijk te woord om u zo passend mogelijk van informatie te voorzien!

In deze uitdagende tijden staat uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers voorop en kunnen we voorlopig geen groepsbijeenkomsten organiseren. Wel ontvangen we u met heel veel plezier tijdens een persoonlijk gesprek in het Cochlear Informatiecentrum Utrecht of online via een videobel-afspraak. Dit kan enkel op afspraak.

Onze audiologisch specialist, Rosanne van der Pas – van Esch, zal u vertellen over de werking van het gehoor, de werking van een cochleair implantaat, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, verschillende keuzemogelijkheden etc.
Bent u toe aan de keuze van een geluidsprocessor of heeft u specifieke technische vragen?
Ook voor deze informatie kunt u bij haar terecht!

Het Cochlear Informatiecentrum in Utrecht
Ons informatiecentrum is momenteel op een dusdanige manier ingericht dat eenvoudig 1,5 meter afstand kan worden behouden. Daarnaast maken we gebruik van een 1,40 meter breed plexiglas scherm en hebben op locatie voldoende (ontsmettings)middelen beschikbaar om uw bezoek op een zo veilig mogelijke manier kunnen laten plaatsvinden.

Voorafgaand aan uw bezoek krijgt u een duidelijke mail met aanwijzingen hoe u het gebouw en onze ontmoetingsruimte het beste kunt betreden. Uiteraard mag u een partner of vertrouwenspersoon (uit hetzelfde huidshouden) meenemen.

Wilt u graag een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek?
Neem contact op via rvanesch@cochlear.com, of telefonisch/ via een berichtje op 0615962328.

Meer weten over cochleaire implantatie? Surf naar www.hoormeer.nl en vraag een gratis informatiepakket aan.


Bron: Cochlear. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.