Accessoire bijeenkomsten Advanced Bionics

Een man en een vrouw voor vervaagde chtergrond

Vanwege grote belangstelling hebben wij voor AB CI-dragers nieuwe Accessoire bijeenkomsten gepland. Dit wordt weer samen georganiseerd door AB en Phonak. De volgende data staan gepland:

Vrijdagmiddag 13 november 2020 van 14:00uur tot 16:00uur
Vrijdagmiddag 22 januari 2021 van 14:00uur tot 16:00uur
Vrijdagmiddag 12 maart 2021 van 14:00uur tot 16:00uur

De bijeenkomsten zijn van 14:00uur tot 16.00uur met een inloop vanaf 13:30uur. Er is een schrijftolk aanwezig. Wij raden u aan om na te vragen bij uw audicien of aan uw CI team of uw ringleiding actief staat ingesteld. Deze heeft u nodig voor het kunnen uitproberen van Roger apparatuur. Indien u in het bezit bent van een Compilot I, neemt u deze dan gerust mee.

Locatie van de bijeenkomst:
Sonova (hoofdgebouw Phonak en AB)
Laanakkerweg 4
4131 PA Vianen
Nederland

Aanmelden kan via onze Evenementenkalender:
https://advancedbionics.com/evenementenkalender

Wij houden de Corona richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten en zullen op advies in kleine groepen werken om de 1.5 meter afstand te kunnen garanderen. Uiteraard brengen wij u op de hoogte indien een bijeenkomst wordt geannuleerd. Wij zorgen dan voor een alternatief.


Bron: Advanced Bionics. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.