Studie telefoontraining met mobiel spel Alien Rush

logo van de universiteit Hasselt (B)

Beste mijnheer/mevrouw,

Mijn naam is Stijn Wouters. Ik ben student Master in de Informatica aan de Universiteit Hasselt en draag zelf een cochleair implant. Voor mijn masterproef doe ik onderzoek naar het telefoongebruik van volwassen cochleair implant gebruikers. Via deze bevraging wil ik een beeld vormen van hun typische karakteristieken en hun gebruik van telefoon, GSM, of smartphone. Met behulp van deze gegevens wordt er vervolgens een spel ontwikkeld dat volwassen cochleair implant gebruikers helpt met het oefenen van hun telefoonvaardigheden.

Deze bevraging is gericht aan alle cochleair implant gebruikers die minstens 18 jaar oud zijn. Het maakt niet uit of ze een telefoon, GSM, of smartphone hebben of gebruiken. Deelname aan deze bevraging is geheel vrijblijvend. U kunt ervoor kiezen om niet deel te nemen aan deze bevraging of de bevraging vroegtijdig stop te zetten door deze pagina te verlaten. De gegevens die op dat moment ingevuld zijn, worden niet bewaard.

Screenshot van Alien RushU kunt ook deze bevraging op een ander moment invullen door deze pagina te bezoeken op een voor u gepast tijdstip (deze bevraging is beschikbaar tot 14 maart 2020). Ook mag u deze bevraging verder verspreiden onder andere cochleair implant gebruikers. Hoe meer reacties, hoe beter een beeld gevormd kan worden van typische cochleair implant gebruikers en hun telefoongebruik. Een beter beeld kan op zijn beurt het onderzoek verder helpen.

De antwoorden worden op een veilige locatie bewaard die enkel toegankelijk is voor de directe betrokkenen van de studie zoals ik, mijn promotoren, en begeleiders van mijn masterproef. De gegevens worden bovendien ook volledig anoniem verwerkt. Het is dus niet mogelijk om aan de hand van de verwerkte gegevens een persoon of personen te identificeren.

De brochure kunt u hier downloaden.

Indien u verdere vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons altijd contacteren op de volgende e-mailadressen:

Hoofdonderzoeker
Dr. Leo De Raeve
leo.de.raeve@onici.be

Masterproef promotor
Gustavo Rovelo Ruiz, Ph.D.
gustavo.roveloruiz@uhasselt.be

Masterproef verdediger
Stijn Wouters
stijn.wouters@student.uhasselt.be


Dit bericht werd door Stijn Wouters, Universiteit Hasselt, beschikbaar gesteld. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk