18 januari 2020: CI-informatiebijeenkomst Oticon Medical

Oticon Medical start in 2020 met nieuwe informatiebijeenkomsten over cochleaire implantaten van Oticon Medical. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over het Neuro 2-systeem (het cochleair implantaat van Oticon Medical), deelt een CI-drager zijn ervaringen en vertelt een vertegenwoordiger van het onafhankelijke patiëntenplatform OPCI onder meer over de criteria om in aanmerking te komen voor een CI en waar u op kunt letten bij het maken van uw keuze.

De eerste bijeenkomst is op zaterdag 18 januari 2020, van 10.00 tot 12.00 uur in Hotel van der Valk Den Haag-Nootdorp. Wilt u ook aanwezig zijn, meldt u dan aan via het e-mailadres omcommunicatie@oticonmedical.com. Om alle deelnemers goed te kunnen voorzien van informatie, is het aantal plaatsen beperkt.

De data van de andere bijeenkomsten volgen in het nieuwe jaar.

Dit bericht werd beschikbaar gesteld door Oticon Medical. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.