14 September 2019 : OPCI contactdag

Het OPCI logoDuizelige man

Wederom organiseert OPCI (Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie) een contactdag in Heythuysen in gemeenschapshuis “De Bombardon”. Deze dag is bedoeld voor mensen met een CI en voor hen die een CI overwegen. Kinderen met een CI en hun ouders zijn ook van harte welkom. Daarnaast is iedereen welkom die geïnteresseerd is in het onderwerp. Het thema dit jaar is:

CI en Balans

Vaak weet je niet eens dat je een evenwichtsorgaan hebt. Als je het wel weet, heb je meestal een probleem. Daarover vertelt Joost Stultiens, arts/ onderzoeker bij MUMC+ meer. Daarnaast vertelt Marianne Hoge over haar ervaring met Ménière en een CI.

Zoals gebruikelijk zullen er weer informatiestands zijn van de leveranciers, te weten: Advanced Bionics, Cochlear, MedEl, Oticon Medical, Phonak-Comfort Audio en Multi Care Systems. Tevens zal er er een informatiestand zijn van Tolkcontact.
De OPCI-dag wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de gemeente Leudal, waar Heythuysen onder valt.

Wij zorgen ervoor dat er een schrijftolk en een gebarentolk aanwezig zijn. Er zijn meerdere ruimtes en het terras beschikbaar om indien nodig rust te nemen.

Wanneer: Zaterdag 14 september 2019.
Tijd: Inloop vanaf 12.30 uur.
Programma: 13.30 uur – 17.00 uur.
Afsluiting: 17.00 uur, aansluitend een buffet.
Presentaties: Joost Stultiens, arts/onderzoeker afdeling KNO MUMC+.
Marianne Hoge, CI gebruiker en ervaringsdeskundige Ménière.
Waar: De Bombardon Sint Antoniusstraat 2, 6093 GA Heythuysen www.debombardon.com De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Met de trein tot Roermond en buslijn 372 of trein via Weert en buslijn 371 naar Heythuysen. De bus stopt voor de Bombardon.
Prijs: De kosten van deze dag zijn € 19,00 per persoon. Kinderen (tot en met 10 jaar) betalen €8,-. Deze bedragen zijn inclusief koffie en gebak, twee consumpties en een heerlijk buffet.
Aanmelden: U kunt zich per e-mail aanmelden tot 9 september 2019, via aanmelden@opciweb.nl Vermeld in de e-mail duidelijk uw naam, adres en het aantal personen.
De aanmelding is pas definitief na ontvangst van uw deelnemersbijdrage. U kunt het bedrag overmaken op ons nieuwe rekeningnummer NL50 RABO 0329 6245 55 t.n.v. Hoormij onder vermelding van “CI-contactdag Heythuysen 2019“. Meldt u op tijd aan want: vol is vol.
Vragen: Heeft u nog vragen over de dag, dan kunt u contact opnemen met Geert Hanssen (contactpersoon OPCI regio Maastricht) Wingerdstraat 9, 6093 AG Heythuysen, e-mail geert.hanssen@opciweb.nl

We hopen u te mogen verwelkomen en we verheugen ons weer op een fantastische dag!

Geert en Tiny Hanssen .