Persbericht van HUMAN

logo van HUMAN

Vroegdove volwassenen gezocht die een CI overwegen (voor documentaire)

Momenteel zijn we bezig met de voorbereiding van een documentaire (HUMAN, NPO) waarvoor we op zoek zijn naar vroegdove volwassenen die overwegen een cochleair implantaat (CI) te laten plaatsen, bijvoorbeeld omdat zij een kind krijgen of een andere bijzondere reden.

Graag zou ik in contact willen komen met mensen die in of vlak voor het traject van CI-plaatsing zitten.

Vrijblijvend oriënterend contact
We kunnen ons voorstellen dat het een lastige stap is om te nemen, helemaal omdat het effect van het CI per persoon verschillend uitpakt, en dat er moed voor nodig is om dit aan te gaan. We vinden het interessant om van gedachte te wisselen met mensen die hier stappen in aan het nemen zijn. Dit is vanzelfsprekend vrijblijvend en oriënterend.

De documentaire zal worden geregisseerd door Petra en Peter Lataster. Zij maakten vele films, waaronder het prachtige en bekroonde ‘De Kinderen van juf Kiet’, die terug te zien is via deze link (klik).

Bereikbaar
Mijn naam is Liza Kemman, ik ben de researcher van dit project. Ik ben bereikbaar via telefoon 06-41237517, mail emkresearch@gmail.com of Facebook (klik).

Hartelijk dank alvast voor uw reactie!

Vriendelijke groeten,
Liza

Dit persbericht werd door HUMAN beschikbaar gesteld. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk