Oticon Medical Neuro informatiebijeenkomst

Op zaterdag 23 juni organiseert Oticon Medical de eerste OM Neuro informatie-bijeenkomst in het Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp.
Tijdens deze bijeenkomst maakt u kennis met twee ervaringsdeskundigen. Daarnaast is  de heer Henk van Rees van het onafhankelijke patiëntenplatform OPCI aanwezig. Zij geven informatie en vertellen over hun ervaringen; vanzelfsprekend zijn zij bereid al uw vragen te beantwoorden.

Beperkt aantal plaatsen
We hebben – bewust – gekozen voor een wat kleinere ruimte. Dat betekent dat het aantal plaatsen beperkt is.
Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst, meldt u zich dan aan via het e-mailadres: erhu@oticonmedical.com. Geeft u daarbij ook aan of u samen met uw partner komt.

Locatie
De Neuro informatiebijeenkomst vindt plaats op zaterdag 23 juni in het Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp, Gildeweg 1, 2632 BD in Nootdorp.

Tijdstip
De zaal gaat open om 09.30 uur.
De bijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur.

Ringleiding en schrijftolk
Heeft u behoefte aan een  ringleiding of schrijftolk? Laat dit ons dan weten bij de aanmelding.

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens de eerste Oticon Medical Neuro informatie-bijeenkomst.

 

Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door Oticon Medical. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.