Oproep ervaringsverhalen

Voor onze site zijn we op zoek naar ervaringsverhalen van mensen die (onlangs) een CI hebben gekregen of bezig zijn met de vooronderzoeken. Alle verhalen zijn welkom; positief, maar ook negatief. Vind je het eng? Ben je ongerust of twijfel je? Of kun je juist niet wachten tot de operatie zal plaatsvinden? Valt het hebben van een CI je tegen of ben je super enthousiast?
Het zal allemaal heel herkenbaar zijn voor anderen als je je verhaal wilt delen. Je hoeft niet perfect te kunnen schrijven en ook spelfouten zijn geen probleem. Onze redacteuren willen je verhaal graag redigeren. Ook verhalen van (ouders van) kinderen zijn van harte welkom. Dus pak je laptop of kruip achter de computer en mail je verhaal naar de redactie van OPCI: redactieopci@outlook.com. We kijken uit naar je verhaal!

Tot slot: De redactie van OPCI bepaalt welke ervaringsverhalen uiteindelijk op de website gepubliceerd
zullen worden. Tevens behoudt de redactie het recht om verhalen in te korten of te redigeren. De inzender
van het verhaal krijgt hierover bericht.