Nieuwe HiFocus™ SlimJ elektrode van Advanced Bionics

Vianen, NL, 25 januari 2018 – Advanced Bionics is trots om bij de start van het nieuwe jaar haar nieuwste laterale wand elektrode HiFocus™ SlimJ officieel te lanceren.

Deze nieuwe elektrode is beschikbaar op het HiRes™ Ultra implantaat en werd in samenwerking met vooraanstaande cochleair implantaatchirurgen ontwikkeld op het gekende HiFocus™ ontwerp. Het ontwerp van de elektrode brengt als voornaamste voordelen dat de chirurg de elektrode eenvoudig kan hanteren en plaatsen met minimaal risico op beschadiging van de delicate cochleaire structuren. Wanneer hierdoor na de CI-chirurgie nog bruikbaar restgehoor aanwezig is, kan dat benut worden en eventueel leiden tot betere en/of aangenamere hoorresultaten.

De introductie van de HiFocus SlimJ op het HiRes™ Ultra implantaat is een belangrijke mijlpaal voor AB, maar bovenal voor alle toekomstige CI-kandidaten.

Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door Advanced Bionics. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk