19 februari 2018: CI-informatiebijeenkomst MED-EL

Komt u of uw kind in aanmerking voor een cochleair implantaat? Bent u zwaarhorend en helpen hoortoestellen u niet meer voldoende? Misschien overweegt u een cochleair implantaat.

Informatiebijeenkomst
MED-EL biedt op 19 februari om 19:00 uur een informatiebijeenkomst waarin alle aspecten van de implantatie en het revalidatietraject belicht worden.

Cochleaire implantaten zijn geschikt voor alle leeftijden en worden al meer dan 25 jaar geïmplanteerd. Als u slechthorend bent en zelfs de krachtigste hoortoestellen niet meer helpen, kunt u baat hebben bij het nemen van deze volgende stap. Of misschien is uw kind slechthorend en wilt u graag informatie zodat u een goede keuze kunt maken voor uw kind.

Tijdens deze informatiebijeenkomst worden alle aspecten van de implantatie en het revalidatietraject belicht. MED-EL geeft uitleg over het systeem en dragers van een CI zullen aanwezig zijn om te vertellen over hun persoonlijke ervaring. Deze bijeenkomst is kleinschalig, waardoor er volop tijd zal zijn voor al uw vragen. U bent van harte welkom in het MED-EL Care Center in Nieuwegein.Echtpaar met CI in tuin

Meer informatie en aanmelden
De informatiebijeenkomst vindt plaats in het MED-EL Care Center te Nieuwegein, Weverstede 51-B, goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Tijdens de informatiebijeenkomsten is een schrijftolk en ringleiding aanwezig. MED-EL zorgt ervoor dat de koffie en thee klaarstaan. Neem gerust iemand mee, MED-EL verheugt zich op uw bezoek!

Gelieve aan te melden door een email te sturen naar cc-nieuwegein@medel.com, bellen met 085-7600167 of via onze website http://www.hetlevenlatenhoren.nl/contact/

Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door MED-EL. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk

Zoekt u meer informatie om u te helpen bij uw keuze voor een cochleair implantaat?
In Nederland hebben we vier verschillende CI-merken, namelijk Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL en Oticon Medical. Overweegt u een CI, dan adviseert OPCI u zich goed te verdiepen in de verschillende producten. Dat kan bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten te bezoeken, informatiebrochures op te vragen of gebruikers vragen naar hun ervaringen. Kijk voor informatiebijeenkomsten van de andere merken op www.opciweb.nl of mail info@opciweb.nl met uw vraag.