Nieuw: waterdichte accessoire van MED-EL

Voor een CI-gebruiker is een duik in zee niet vanzelfsprekend! De CI moet beschermd worden tegen het water. De fabrikanten proberen hier oplossingen voor te vinden. Van MED-EL ontving OPCI het volgende bericht.

Met uw audioprocessor onder water, dat kan bij MED-EL nu met de WaterWear. De WaterWear is een volledig waterdicht hoesje voor een MED-EL RONDO, OPUS 2 of SONNET audioprocessor. Of u als CI drager nu een duik maakt in het zwembad of in de zee: de WaterWear maakt het dragen van een audioprocessor in water mogelijk.

De WaterWear is ontwikkeld om in elke situatie optimaal te kunnen horen, of het nu zoet, zout of chloorwater betreft. Elke watersport is mogelijk, bovendien is de WaterWear opnieuw te gebruiken.

De audioprocessor wordt water- en luchtdicht in de WaterWear opgeborgen. Zowel accu’s, zilveroxide of 675 alkaline batterijen kunnen gebruikt worden in combinatie met de WaterWear.

De WaterWear zit vanaf heden standaard in de processor kit. U kunt de WaterWear ook los bestellen bij uw MED-EL Care Center.

Dit bericht werd beschikbaar gesteld door MED-EL. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk.