20 september 2014: OPCI contactdag ‘CI en Communicatie’

Ook dit jaar wordt er, na het succes van de afgelopen 6 jaar, een OPCI contactdag georganiseerd in restaurant “De Busjop” te Heythuysen. De dag is bedoeld voor mensen met een CI en voor hen die een CI overwegen. Ook de ouders van kinderen met een CI en die kinderen zelf zijn van harte welkom.

Het thema van de dag is: “CI en Communicatie”. Er wordt een presentatie gegeven door Signcall (www.signcall.nl). Daarnaast zullen de leveranciers Cochlear, Advanced Bionics, MED-EL en Meeús verzekering CI met hun eigen informatie aanwezig zijn. Er is een schrijftolk aanwezig is. Ook dit jaar wordt u een kop koffie met gebak aangeboden door OPCI en wordt de dag afgesloten met een heerlijk buffet.

Voor degenen die OPCI nog niet kennen; OPCI staat voor Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie en is het samenwerkingsverband van de belangenorganisaties voor doven en slechthorenden in Nederland. OPCI geeft voorlichting, organiseert lotgenotencontact en behartigt de belangen van mensen met een CI (www.opciweb.nl). Deze contactdag wordt georganiseerd door Geert Hanssen.

Wanneer Zaterdag 20 september 2014
Tijd Van 12:30 uur tot ongeveer 18.00 uur
Voor wie De contactdag is bedoeld voor iedereen met een CI en mensen die een CI overwegen, ouders van kinderen met een CI, partners, maar ook mensen die om een andere reden betrokken zijn bij het onderwerp CI. U bent allemaal harte welkom.
Waar Restaurant “De Busjop”, Busschopsweg 9, 6093 AA Heythuysen, www.debusjop.nl. “De Busjop” is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
Prijs De kosten van deze dag zijn € 15,00 per persoon. Voor een kind betaalt u € 6,00.
Dit is inclusief koffie met gebak en buffet.
Aanmelden U kunt zich per email aanmelden tot 15 september 2014, via peter.helmhout@opciweb.nl. Vermeld in de email duidelijk uw naam, adres en het aantal personen. De aanmelding is pas definitief na ontvangst van uw deelnemersbedrag. U kunt het bedrag overmaken op ING-bankrekening 66269, t.n.v. NVVS te Houten (IBAN : NL54 INGB 0000 0662 69) onder vermelding van CI-contactdag Heythuysen. Meldt u op tijd aan want: vol is vol.
Vragen Heeft u nog vragen over de dag, dan kunt u contact opnemen met Geert Hanssen (contactpersoon OPCI regio Maastricht) Wingerdstraat 9, 6093 AG Heythuysen,
e-mail: geert.hanssen@opciweb.nl

We hopen u te mogen verwelkomen en verheugen ons weer op een fantastische dag!fantastische dag!