MED-EL

SONNET® Audioprocessor

MED-EL sonnet

 

Gemaakt voor dagelijks gebruik
Maak kennis met de SONNET, onze meest recente audioprocessor. De SONNET is compact en licht van gewicht en past daarom eenvoudig achter uw oor voor optimaal comfort – de hele dag door. Dankzij de intelligente dubbele microfoontechnologie past de SONNET zich automatisch aan en kunt u optimaal horen, zelfs op winderige dagen en levendige feestjes. We hebben deze technologie verpakt in een slank, volledig geïntegreerd en spatwaterdicht ontwerp. De SONNET is ontworpen voor handvrije bediening, eenvoudig en makkelijk in gebruik.

Luisteren op de eenvoudige manier,
Soms heeft u uw handen vol in het leven—daarom hebben wij de SONNET ontworpen voor handvrije bediening. Met de SONNET hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanpassen van instellingen of het veranderen van programma's. Van vergaderingen tot familiefeesten,de SONNET richt zich op het juiste geluid op elk moment.

Met Automatic Sound Management 2.0 (ASM 2.0) past de SONNET zich actief aan veranderende luisteromstandigheden aan, zodat u zich kunt ontspannen en concentreren op wat u hoort en niet ophet programma dat u daarvoor nodig hebt. ASM 2.0 combineert richtinggevoelige microfoon, windruis onderdrukking en automatische volumeregeling voor een optimaal gehoor waaru zich ook bevindt.

Mix & Match
Met eenvoudig aan te passen afzonderlijk onderdelen en honderden verschillende kleurencombinaties past SONNET bij iedere outfit en iedere gelegenheid. Of u nu op een eerste date of een avondje uit in de stad is, uw SONNET kan zowel onopvallend zijn als bijzonder in het oog springen.

Maak voor SONNET een keuze uit 6 kraswerende basiskleuren. Kies uw eigen design voor de SONNET, met de kleurrijke verwisselbare spoel, microfoon- en batterijkapjes die in een handomdraai kunnen worden verwisseld.

Altijd bij de les, draadloze verbinding
Neem het gesprek aan, waar u ook bent. Door de geïntegreerde luisterspoel voert u met uw SONNET kristalheldere telefoongesprekken, zelfs in drukke situaties. En dankzij de FM-verbindingsmogelijkheidmet directe ingang is de SONNET eenvoudig op praktisch alle audiobronnen aan te sluiten. SONNET is voorbereid voor alle mogelijke upgrades, aangezien deze voorzien is van high-fidelity 2,4 GHz draadloze hardware voor naadloze aansluiting op toekomstige accessoires voor audiostreaming.* Van tablet tot draaitafel, SONNET houdt u verbonden.

Accessoires: WaterWear
Duik in het zwembad, dobber in een meer of snorkel in de zee. Met het volledig waterbestendige WaterWear-accessoire voor SONNET, kunt u in het water zijn zonder enig geluid te missen. De slanke, strakke WaterWear-cover is ontworpen voor optimale hoorprestaties. Elke WaterWearcover kan tot 9 keer gebruikt worden, en u kunt WaterWear in alle soorten water gebruiken.e

MED-EL RONDO

RONDO® Geïntegreerde processor

Alles-in-één, geen kabels, geen knoppen, geen zorgen
Als uw voorkeur uitgaat naar een audioprocessor die u vrij van uw oor kunt dragen en gemakkelijk kunt bedekken met uw haar, dan is de RONDO de beste keuze. De unieke RONDO is de enige audioprocessor die de processor, batterijhouder en spoel in één compacte en handige unit onderbrengt. Geen kabels, geen knoppen, geen zorgen—gewoon opzetten en u kunt vertrekken.

Met het volledig waterbestendige WaterWear-accessoire bent u klaar voor het zwembad of strand. En dankzij batterijen die tot 5 dagen meegaan, beloven we dat zelfs uw kleinkinderen eerder uitgeput zijn dan uw RONDO.

SYNCHRONY Cochleair implantaat

Gaat verder
Met de SYNCHRONY, het nieuwste cochleair implantaat, kunt u er gerust op zijn dat u het enige implantaat hebt gekozen dat een buitengewone hoorkwaliteit weet te combineren met uitstekende betrouwbaarheid en ongeëvenaarde veiligheid bij MRI. En zoals het kleinste en lichtste cochleair implantaat, de SYNCHRONY, bewijst, komen alle goede dingen in kleine verpakkingen.

Bij de SYNCHRONY hebben we ongeëvenaarde innovatie gecombineerd met kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. Wij bieden de zachtste, meest flexibele elektrodendragers om uw slakkenhuis te beschermen en een natuurlijke hoorervaring mogelijk te maken.

Triformance®, u kiest voor de kwaliteit van het geluidSYNCHRONY implantaat
Vanaf uw eerste plaatsing tot uw favoriete muziek - u kunt erop vertrouwen dat SYNCHRONY u altijdeen betere en meer natuurlijke hoorervaring biedt. SYNCHRONY functioneert op basis van Triformance een combinatie van drie krachtige MED-EL technologieën die u in staat stelt uw potentiële hoorvermogen te bereiken.

Door nauwkeurigere geluidssignalen naar uw volledige slakkenhuis te sturen en de gevoelige structuren in uw binnenoor te beschermen, biedt Triformance een hoorkwaliteit waar geen enkel ander cochleair implantaat ook maar aan kan tippen. Dankzij een voller, rijker bereik aan geluiden, natuurlijkere spraak en muziek kunt u genieten van geluiden zoals ze bedoeld zijn.

Hoor het verschil op www.medel.com/triformance

MRI Veiligheid boven alles
Wist u dat we gemiddeld allemaal éénmaal in ons leven een MRI-onderzoek moeten ondergaan? SYNCHRONY biedt van alle cochleaire implantaten de hoogste veiligheid bij MRI en garandeert veiligheid en comfort tijdens een MRI-scan. In tegenstelling tot alle andere cochleaire implantaten hoeft de magneet van de SYNCHRONY niet chirurgisch verwijderd te worden voor een 3,0 Tesla MRI-scan . Uiteraard wilt u onnodige chirurgie voorkomen —en voor ons is dat de reden dat we SYNCHRONY hebben ontworpen met een geïm

planteerde magneet die vrij kan draaien en zichzelf kan richten, zodat deze niet negatief beïnvloed wordt door het magnetische veld van een MRI-scan. Er wordt ook niet “getrokken” aan het implantaat, zodat u pijnloos een MRI inderzoek kunt ondergaan.